Van pannen naar riet

Neem contact met ons op

Pannendak vervangen voor een rietendak

Het is mogelijk om een pannendak te vervangen voor een rieten dak. Een rieten dak geeft uw pand direct een warm en luxe uitstraling. Niet ieder dak is echter geschikt voor riet. In sommige gevallen is het mogelijk om aanpassingen door te voeren, waardoor het dak alsnog geschikt wordt.

Bent u benieuwd hoe uw pannendak eruit zou zien met riet? Wij kunnen voor u regelen dat een foto van uw pand zodanig wordt bewerkt, dat u een goede indruk krijgt van hoe het pand eruit zou zien met een rieten dak. Voor mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Dé specialist in riet

Het resultaat? Een solide rietdekkersbedrijf waar mensen werken met een passie voor riet. Vakmensen die houden van specialistisch werk en bijzondere uitdagingen. Of het nu gaat om een rieten kap, een compleet nieuw rietendak of onderhoud aan een rieten dak, wij zijn u graag van dienst. Opdrachtgevers ervaren ons als een gewaardeerde specialist die verwachtingen overtreft. Aannemers zien ons als een betrouwbare en flexibele partij waarmee zij graag samenwerken als het gaat om het realiseren van rieten daken.

Neem contact met ons op