Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel

Een ambacht door echte vakmensen!

 

Neem contact op Vraag offerte aan

Ambacht door vakmensen

Rietdekken is een ambacht voor vakmensen. Dat bewijzen wij als rietdekkers van H. van Ginkel iedere dag. Sinds de oprichting zijn wij uitgegroeid tot één van de grotere rietdekkersbedrijven van Nederland. Wij zijn gevestigd in Lunteren, maar actief in heel Nederland. In al die jaren hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Samen met externe opleiders dragen wij ons vakmanschap over aan nieuw talent.

De specialist in riet

Het resultaat? Een solide rietdekkersbedrijf waar mensen werken met een passie voor riet. Vakmensen die houden van specialistisch werk en bijzondere uitdagingen. Of het nu gaat om een rieten kap, een compleet nieuw rietendak of onderhoud aan een rieten dak, wij zijn u graag van dienst. Opdrachtgevers ervaren ons als een gewaardeerde specialist die verwachtingen overtreft. Aannemers zien ons als een betrouwbare en flexibele partij waarmee zij graag samenwerken als het gaat om het realiseren van rieten daken.

Constante innovatie op rietdekkersgebied

En wij blijven ons ontwikkelen. Zo zijn wij specialist in de toepassing van Novariet, de nieuwste innovatie op rietdekkersgebied. Ontdek ons vakmanschap zelf en bekijk de projecten die wij gerealiseerd hebben. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand of de kosten voor een rieten dak? Vraag dan direct online om meer informatie of om een offerte.

Neem contact op