Isolatie en zonnepanelen

Op zoek naar duurzame oplossingen voor uw woning? Een rietendak kan de uitkomst bieden.

Neem contact op Vraag offerte aan

Meer comfort met de juiste isolatie

Het Bouwbesluit stelt steeds strengere eisen ten aanzien van thermische isolatie. Een goed geïsoleerde rieten kap geeft meer comfort en door het dak gaat minder energie verloren, waardoor u kunt besparen op uw energiekosten. Maar een verkeerd uitgevoerde isolatie geeft kans op problemen door vochtophoping. Het is daarom van belang om u goed te laten informeren over de isolatiemogelijkheden voor uw woning.

Bij Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel kunnen we niet alleen op nieuwe gebouwen isolatie aanbrengen, maar zijn we ook in staat om bestaande rieten daken te isoleren.

Neem contact op

Zonnepanelen en verzekering

Een andere manier om te besparen op uw energiekosten, is door het aanbrengen van zonnepanelen. Deze kunnen zowel op een nieuw als op een bestaand rieten dak goed toegepast worden. De zonnepanelen kunnen wij op een fraaie wijze verwerken in het rieten dak.

Er zijn gelukkig steeds meer verzekeraars die een rieten dak met zonnepanelen willen verzekeren. Bent u benieuwd wat hierin de mogelijkheden zijn en welke verzekeraars u kunnen helpen? Wij hebben het voor u uitgezocht.

Lees verder