Renovatie

Profiteer van een prachtige authentieke uitstraling

Neem contact op Vraag offerte aan

Rieten dak renoveren? Behoud de authentieke uitstraling!

Heeft u plannen om het rieten dak te renoveren? Goede keuze. Er zijn genoeg mogelijkheden om een verouderd rieten dak te renoveren en het authentieke karakter te behouden. Natuurlijk wilt u weten wat u kunt verwachten bij de renovatie van een rieten dak: daar vertellen wij u meer over. Lees verder!

Neem contact op

Waarom kiezen voor de renovatie van een rieten dak?

Het renoveren van een rieten dak vraagt even wat aandacht, maar geeft u uiteindelijk een prachtig resultaat. U behoudt de authentieke uitstraling van het huis én profiteert van de voordelen die een goed, nieuw rieten dak met zich meebrengt. Een rieten dak is namelijk duurzamer dan een dakpannen dak én het riet isoleert beter dan dakpannen. Ondanks dat wij riet al eeuwenlang gebruiken als dakbedekking, is dit materiaal dus ook vandaag de dag perfect voor uw huis.

Kosten renovatie rieten dak

Hoeveel de renovatie van een rieten dak u gaat kosten, is van veel factoren afhankelijk. Op welke manier kan het dak het beste gerenoveerd worden en wat is de kwaliteit van de basis van het dak? Zitten er veel hoeken en vormen in het dak? Bij complete renovatie: kiest u voor echt riet of kunstriet, zoals novariet of techriet? Om ervoor te zorgen dat u direct een goed overzicht krijgt van de kosten, komen wij graag bij u langs. Dan zorgt één van de adviseurs voor een goed voorstel.

Neem contact met ons op