Onze diensten

Wat wij doen

Of het nu gaat om een rieten kap, een compleet nieuw rietendak of onderhoud aan een rieten dak, wij zijn u graag van dienst. Opdrachtgevers ervaren ons als een gewaardeerde specialist die verwachtingen overtreft. Aannemers zien ons als een betrouwbare en flexibele partij waarmee zij graag samenwerken als het gaat om het realiseren van rieten daken.

Meer dan rietdekkers!

Onze dienstverlening omvat niet alleen het bekleden van daken met riet, maar wij zijn ook bedreven in het onderhouden en restaureren van schoorstenen, waardoor ze naadloos aansluiten bij het charmante karakter van rieten daken. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen en dakramen in bestaande rietendaken, waardoor uw zolder een lichte en ruime leefruimte kan worden.

Kies voor vakmanschap en vertrouw op Rietdekker H. van Ginkel voor al uw rietdekkers- en timmerwerkzaamheden. Wij staan garant voor duurzame, esthetische en functionele oplossingen voor uw dak.

Een nieuw rietendak

Het maken van een goed rieten dak met een zo lang mogelijke levensduur is een samenspel tussen architect, aannemer, rietdekker en eigenaar. Het is vooral belangrijk dat het ontwerp geschikt is voor rietbedekking. Daarom kunnen wij architecten adviseren over het ontwerp en aannemers op een goede manier begeleiden tijdens de bouw.

Door ons vakmanschap zijn wij in staat riet toe te passen op moderne architectuur met bijzondere vormen, hellingen en hoeken. Riet kan zelfs worden gebruikt als gevelbekleding.