Liefde en passie voor het vak

Gecertificeerde vakmensen

Ambachtelijk werk

Rietdekken is een ambacht voor vakmensen. Dat bewijzen de rietdekkers van Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel iedere dag. Sinds de oprichting zijn wij uitgegroeid tot één van de grotere rietdekkersbedrijven van Nederland. Wij zijn gevestigd in Lunteren, maar actief in heel Nederland.

Hoe kunnen we je helpen?

Het maken van een goed rieten dak met een zo lang mogelijke levensduur is een samenspel tussen architect, aannemer, rietdekker en eigenaar. Het is vooral belangrijk dat het ontwerp geschikt is voor rietbedekking. Daarom kunnen wij architecten adviseren over het ontwerp en aannemers op een goede manier begeleiden tijdens de bouw.

Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel

Wij zijn een solide rietdekkersbedrijf waar mensen werken met een passie voor riet. Vakmensen die houden van specialistisch werk en bijzondere uitdagingen. Of het nu gaat om een rieten kap, een compleet nieuw rietendak of onderhoud aan een rieten dak, ons rietdekkersbedrijf is u graag van dienst. Opdrachtgevers ervaren ons als een gewaardeerde specialist die verwachtingen overtreft. Aannemers zien ons Rietdekkersbedrijf als een betrouwbare en flexibele partij waarmee zij graag samenwerken als het gaat om het realiseren van rieten daken.

Neem contact op
"Ik ben een quote" — Naam