Kies voor een authentieke uitstraling

Overweegt u om een rietendak te laten aanbrengen? De vakkundige dakdekkers van Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel, bewijzen dagelijks dat het aanbrengen van een rietendak alleen is weggelegd voor vakmensen. Met een rietendak realiseert u een authentieke uitstraling voor een pand, waarmee u een bijzonder hoge isolatiewaarde kunt creëren en kunt besparen op uw energiekosten.

Kwaliteit al ruim 25 jaar gewaarborgd

Wanneer u een rietendak laat aanbrengen door onze organisatie, weet u zeker dat u een dakbedekking van hoge kwaliteit krijgt. Die kwaliteit uit zich in de juiste kwaliteit van het riet, de meest optimale dakhelling, realisatie van voldoende lucht en licht en de juiste manier van aanbrengen. Door een volledig focus op de kwaliteitsonderdelen, weten wij al meer dan 25 jaar de kwaliteit van een rietendak te waarborgen.

Een dakbedekking met een lange levensduur

Veel mensen maken tegenwoordig nog steeds de keuze voor een rietendak. Dat is niet voor niets. Een rietendak geeft een woning of bedrijfspand, een luxe en stijlvolle uitstraling. Bovendien wordt er steeds meer gekozen voor een rieten bekleding van de gevel. Door een optimale hellingshoek, is de levensduur van een rieten gevel doorgaans uiterst lang.

Meer weten over rietendaken?

Kies ook voor een rietendak of rietengevel en neem contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag meer over de voordelen, de levensduur, prijzen en eventuele subsidies voor een rietendak. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier en de contactgegevens op deze website.