Een eeuwen oude dakbedekking

Een rieten kap is een bedekking van daken die al vele eeuwen oud is. Een rietenkap wordt nog regelmatig aangebracht op allerlei panden. Dit komt door de huidige technieken voor het aanbrengen van rieten kappen en de voortdurende doorontwikkeling van de materialen. Veel mensen denken echter dat de kosten voor een rieten kap of erg hoog zijn, maar de tarieven zullen u ongetwijfeld niet tegenvallen.

Zeer hoge kwaliteit

Doordat Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel al tientallen jaren actief is als rietdekker en zich volledig heeft gespecialiseerd in deze vorm van dakbedekking, weten wij op een snelle en efficiënte manier het beste resultaat neer te zetten.

Dat betekent dat de kwaliteit van de kap uitermate hoog is en langdurig mee kan. Wanneer u de rieten kap regelmatig door onze specialisten laat onderhouden, kunt u ervan uitgaan dat u vele jaren plezier zult hebben van een schitterende kap.

BESPAAR OP UW ENERGIEKOSTEN

Het voordeel van een rieten kap is dat het erg isolerend materiaal is, waardoor u kunt besparen op uw energierekening. Hoewel u het wellicht niet zult verwachten, verliest een goed aangebrachte rietenkap wel degelijk minder warmte, waardoor u energie bespaart. Dat zorgt er dus voor dat uw investering zich voor een deel weer terugverdient.

Laat nu een rieten kap aanbrengen

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende rietdekkersbedrijven van Nederland. De rietdekkers van onze organisatie zorgen te allen tijde voor een luchtdichte en lekvrije afwerking van uw kap. Zo zorgen wij ervoor dat onaangename verrassingen worden voorkomen.

Kies nu voor onze organisatie en laat op een vakkundige en betrouwbare manier een rieten kap aanbrengen voor uw bedrijfspand of woonhuis.