Rieten daken geven een pand extra allure. Met deze eeuwenoude vorm van dakbedekking creëert u een luxe, warme en stijlvolle uitstraling. De authenticiteit van een pand wordt door het gebruik van dit natuurlijke materiaal optimaal vervuld. Rieten daken bezorgen een woning, boerderij of bedrijfspand daarmee een unieke stijl en is een waardevolle investering voor vrijwel ieder type onderkomen.

Een rieten dak is overigens niet alleen een meerwaarde voor landelijke woningen. Deze dakbedekking is juist voor een stadsvilla, vakantiewoning of eigentijds gebouw uitermate geschikt. Vandaar dat Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel al vele jaren voor de meest uiteenlopende gebouwen, rieten daken heeft aangebracht. Vanwege onze ervaring, kennis en vakmanschap, zijn wij hierin al jaren succesvol.

Wij weten als geen ander de rieten kappen in de moderne architectuur toe te passen. Met veel passie voor het vak zijn wij een uiterst flexibele partner en overtreffen wij graag uw verwachtingen. Ongeacht de grootte en vorm van de daken, weten wij bijzondere resultaten naar uw tevredenheid neer te zetten.

Bekijk gerust enkele voorbeelden van projecten die wij hebben gerealiseerd. U vindt op deze website meer informatie en diverse afbeeldingen van onze gerealiseerde projecten. Neem vervolgens contact op via het contactformulier, zodra wij uw interesse hebben gewekt. Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie over het aanbrengen van rieten daken.