Wanneer u op zoek bent naar rietdekkersbedrijven, bent u bij Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel aan het juiste adres. Onze organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste rietdekkersbedrijven in ons land. Voor een enorme hoeveelheid aan opdrachtgevers hebben wij de afgelopen 25 jaar een onze diensten als rietdekkers uitgevoerd. In al die jaren hebben wij de verwachtingen van veel klanten overtroffen, waardoor wij nog steeds door veel bedrijven en particulieren gevraagd worden om rieten daken aan te leggen.

Als een van de weinige rietdekkersbedrijven, zijn wij werkzaam door heel Nederland. Bovendien kunnen wij zelfs met de meest ingewikkelde dakvormen- en constructies uit de voeten. Regelmatig weten wij onszelf daardoor te overtreffen en de gewenste rietdaken te realiseren.

Wij kunnen onze diensten, in tegenstelling tot veel andere rietdekkersbedrijven, relatief goedkoop aanbieden. Door onze jarenlange ervaring en gedegen kennis, hebben onze rietdekkers zichzelf efficiënte en succesvolle technieken aangeleerd, die zorgen voor optimale betrouwbaarheid en comfort. De afvoer van het regenwater vindt zodanig effectief plaats, dat een lekkage vrijwel uitgesloten is.

Maak kennis met onze gespecialiseerde organisatie en zoek niet verder naar andere rietdekkersbedrijven. Wij vertellen u graag over de vele voordelen van rieten daken en laten u met veel plezier, voorbeelden zien van projecten die wij in het verleden gerealiseerd hebben.