Rietdekkersbedrijf Zeist

Voor alles wat met rieten daken in Zeist te maken heeft moet u bij ons zijn! Ons rietdekkersbedrijf uit Zeist is de enige echte rieten daken expert!

Neem contact op

Geweldige kwaliteit

Het leggen van een rieten dak is niet zomaar iets, het is iets waar kennis en vakmanschap voor nodig zijn. En kennis en vakmanschap over rieten daken is zeker aanwezig bij ons. Jarenlange ervaring bij onze medewerkers zorgt dat u er van op aan komt dat uw dak bij ons in goede handen is. Naast de beste mensen gebruiken wij ook nog eens alleen het beste materiaal dat u in Zeist zult vinden. Het riet dat wij gebruiken is van de allerhoogste kwaliteit opdat uw dak een zo lang mogelijk levensduur krijgt. Een keuze voor dit rietdekkersbedrijf uit Zeist is een keuze voor kwaliteit. Ons rietdekkersbedrijf zal u nooit teleurstellen!

Prijzen en service

Dat ons rietdekkersbedrijf u alleen de allerbeste kwaliteit biedt gaat zeker niet ten koste van de service. Wij staan op ieder gewenst moment voor u klaar in Zeist en niet alleen om een nieuw dak aan te leggen. Ook het renoveren en schoonmaken van bestaande daken is één van onze specialiteiten. Het reinigen van een rieten dakbedekking, om zodoende de algen en mossen die er onvermijdelijk op nestelen te verwijderen is nodig om het dak te behouden. Anders zal het vocht steeds moeilijker afgevoerd worden waardoor het dak uiteindelijk gaat rotten. Wij helpen u daarom graag door bijvoorbeeld jaarlijks langs te komen voor onderhoud. En net zoals het leggen van een dak doet ons rietdekkersbedrijf ook het onderhouden voor een zeer zacht prijsje. De prijs/kwaliteitverhouding die dit rietdekkersbedrijf uit Zeist u biedt zult u nergens anders treffen.

Brandveiligheid

Het rieten dak bestaat al jaren maar het heeft zich in de loop van de tijd wel ontwikkeld. Waar vroeger de brandveiligheid van een rieten dak nog wel eens een punt van discussie was, is een rieten dak tegenwoordig net zo veilig als een dak met dakpannen. Dit komt doordat de originele luchtspouw onder het riet is vervangen door een vast oppervlak waar het riet op wordt geschroefd. Er kan hierdoor geen zuurstof meer van onder bij het riet komen hetgeen zorgde voor het verhoogde brandgevaar. Ook is er tegenwoordig de mogelijkheid voor kunstriet te kiezen. Dit omdat kunstriet niet rot en dus minder onderhoud aan het rieten dak nodig heeft dan natuurlijk riet. Een kunstrieten dak is tegenwoordig ook al bijna niet meer van echt riet te onderscheiden en kan dus een leuk alternatief zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan Novariet. Wat uw wensen met een rieten dak ook zijn: dit rietdekkersbedrijf uit Zeist garandeert u in Zeist de beste kwaliteit tegen de laagste prijs!