Rietdekkersbedrijf Wageningen

Rietdekken is een lastige klus, laat het daarom alleen door de allerbeste vakmensen doen! Ons rietdekkersbedrijf uit Wageningen is het beste bedrijf voor al uw klussen omtrent een rieten dak!

Neem contact op

Garantie voor kwaliteit

Het ambacht van rietdekken bestaat al eeuwen. Er is in de loop van de jaren dan wel wat verandering geweest maar het principe blijft hetzelfde. Het dekken van een rieten dak is iets dat met veel aandacht en vakkennis moet gebeuren. Het is daarom van belang dat u het door een gerenommeerd rietdekkersbedrijf als het onze laat doen. Binnen ons rietdekkersbedrijf werken alleen de beste mensen met ruime ervaring als rietdekker in Wageningen. Doordat er binnen ons bedrijf zoveel ervaring zit, weten we precies wat u van ons verwacht. De kwaliteit van het geleverde werk zal u dan ook nooit teleurstellen. En niet alleen onze werkzaamheden staan garant voor kwaliteit. Ook het materiaal dat door onze medewerkers wordt gebruikt is altijd van de allerbeste kwaliteit. Wij doen er alles aan de klant tevreden te stellen en het mag dan ook nergens aan ontbreken. Een keuze voor het rietdekkersbedrijf uit Wageningen is een garantie voor kwaliteit.

Prijzen en service

De kwaliteit die u bij ons mag verwachten staat dus op eenzame hoogte, en dit geldt ook voor onze service. Wij staan altijd voor uw klaar wat uw wens ook mag zijn. Bij een rieten dak is bijvoorbeeld het onderhoud erg belangrijk en ook dit doet ons rietdekkersbedrijf graag en goed voor u. Het onderhoud bestaat uit het schoonmaken van het riet en daarbij verwijderen van mossen en algen. Als u deze mossen en algen te lang laat zitten bestaat het gevaar dat uw dak gaat rotten. Dit rotten wordt veroorzaakt doordat door de mossen en algen het water in het riet niet meer goed afgevoerd kan worden. Wanneer u ons rietdekkersbedrijf aanstelt om bijvoorbeeld elk jaar onderhoud aan uw rieten dak toe te passen, heeft u hier zeker geen last meer van! Ons rietdekkersbedrijf uit Wageningen staat voor kwaliteit, goede service en daarnaast ook nog eens zeer scherpe prijzen. Voor de prijzen die wij rekenen hoeft u bij onze concurrenten echt niet aan te kloppen. Wij maken een rieten dakbedekking voor iedereen in Wageningen betaalbaar!

Vernieuwingen in de afgelopen jaren

Zoals gezegd is er in de loop van de jaren wel het een en ander veranderd op het gebied van rieten daken in Wageningen. Zo is er bijvoorbeeld tegenwoordig Novariet in de aanloop dat niet kan rotten. Dit kunstriet is zo goed gemaakt dat het nauwelijks meer van echt riet te onderscheiden is. Ook in de constructie van het rieten dak heeft zich een grote verandering voorgedaan. De traditionele luchtspouw onder het riet bestaat niet meer omdat dit een groter brandgevaar met zich meebracht. Welke vernieuwingen er ook nog meer mogen volgen, zeker is dat ons rietdekkersbedrijf uit Wageningen rieten daken van de allerbeste kwaliteit van Wageningen aflevert!