Rietdekkersbedrijf Vught

Wanneer u een ervaren rietdekker van een rietdekkersbedrijf in Vught of omgeving zoekt, zit u hier helemaal goed!

Neem contact op

Het rietdekkersbedrijf met de allerbeste service van Vught, dat zijn wij! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en hebben als doel een volledige klanttevredenheid. Ons rietdekkersbedrijf staat dus altijd voor u klaar en wil niets anders dan het beste voor u. Zo kunt u al uw het onderhoud aan uw rieten dak aan onze werknemers uitbesteden. We zullen dan zorgen dat algen en mossen geen kans krijgen zich vast te zetten in uw rieten dak. Wanneer dit wel gebeurt ontstaan er namelijk probleem voor de afvoer van het water uit het riet. Na verloop van tijd kan het riet dan zelfs gaan rotten. Om dit proces tegen te gaan kunnen wij bijvoorbeeld elk jaar langskomen en zorgen dat uw rieten dak weer in topconditie komt. Ons rietdekkersbedrijf uit Vught zorgt dat u nooit alleen staat voor problemen met uw dak.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Ons rietdekkersbedrijf uit Vught is een ervaren rietdekkersbedrijf met alleen echte vakmensen in dienst. Omdat rietdekken een ambachtelijk werk is, is het noodzakelijk dat u het alleen door de beste mensen laat doen. Wij leveren werk van de allerbeste kwaliteit omdat we jarenlange ervaring met rietdekken in Vught hebben. We hebben de beste mensen in dienst en gebruiken daarnaast alleen de allerbeste materialen en gereedschap. Voordat riet op uw dak terecht komt hebben wij het uitgebreid gekeurd waardoor we u garantie op kwaliteit kunnen bieden. De prijs die we voor ons vakmanschap rekenen ligt ook nog eens een stuk lager dan die van de concurrentie. Zowel het rietdekken zelf als de andere werkzaamheden met betrekking tot het rieten dak zijn bij ons scherper geprijsd dan bij de concurrentie uit Vught. Al met al is de prijs/kwaliteit verhouding die u bij ons rietdekkersbedrijf uit Vught vindt nergens anders te vinden.

Kiezen voor een rieten dak

Een rieten dak geeft een huis een nostalgische en chique uitstraling. Omdat riet flexibel is biedt het ook volop mogelijkheden voor bijzondere architectuur. Ook dakkapellen en balkons zijn bij ons rietdekkersbedrijf mogelijk in een rieten dak. Mede door de vele manieren waarop riet gebruikt kan worden en de goede isolerende werking zien we het weer steeds vaker terug. Het aloude argument tegen riet dat het brandgevaarlijk zou zijn gaat dan ook al lang niet meer op. Doordat de traditionele luchtspouw uit het ontwerp is verdwenen kan er van onderaf geen zuurstof meer bij het riet komen. Een rieten dakbedekking kan daardoor tegenwoordig voor dezelfde premie verzekert worden als een gewoon pannendak. Wanneer u geen zin heeft in onderhoudswerkzaamheden kunt u tegenwoordig ook nog eens kiezen voor kunstriet. Dit Novariet is amper nog van natuurlijk riet te onderscheiden. Wat uw wensen voor een rieten dak ook zijn, ons rietdekkersbedrijf uit Vught garandeert u de beste kwaliteit in de wijde omgeving van Vught!