Rietdekkersbedrijf Veenendaal

Wij zijn een gerenommeerd rietdekkersbedrijf uit Veenendaal. Als u vragen heeft of problemen heeft met uw rieten dak, of u wilt een compleet nieuw rieten dak, zit u bij ons goed! Wij zijn gevestigd in Veenendaal en daarom kunnen wij als rietdekkersbedrijf snel bij u zijn als u uit de omgeving komt. Ons rietdekkersbedrijf uit Veenendaal bestaat uit een team van rietdekkers. Al deze rietdekkers zijn gecertificeerde rietdekkers en hebben veel ervaring. U kunt er daarom vanuit gaan dat wij uw problemen snel en goed kunnen oplossen. Wij kunnen bijna al uw problemen oplossen als het gaat om rieten daken.

Neem contact op

Onderhoud

Zo zijn wij bijvoorbeeld uitermate geschikt in het onderhouden van uw daken. Uw rieten dak moet vaak onderhouden worden om de kwaliteit van het dak te behouden. Daarom is het belangrijk dat u vaak mensen laat komen om het dak bijvoorbeeld schoon te houden. Wij doen dit bijvoorbeeld door uw rieten dak te bestrijden tegen algen en mosvorming. Dit rietdekkersbedrijf is dus allround!

Riet

Dit rietdekkersbedrijf levert natuurlijk niet maar een soort riet. Zo kunnen wij natuurlijk ervoor zorgen dat u een dak krijgt met natuurriet. Dit ziet er heel erg mooi uit en geeft uw huis een uiterlijk dat heel dicht bij de natuur staat. Echter, is natuurriet niet heel veilig en isoleert het ook niet perfect. Daarom is er nu een nieuw alternatief. Dit alternatief heet Novariet. Novariet is een rietsoort gemaakt van kunststof. Novariet is heel erg veilig. Er is bijna geen kans dat er brand komt bij deze kunststoffen vorm van riet. Ook isoleert novariet heel erg goed. En dit merkt u natuurlijk aan uw gasrekening!

Daken

Dit rietdekkersbedrijf uit Veenendaal levert ook 2 soorten constructies om uw rieten dak op te zetten. Zo kunt u kiezen voor de traditionele open constructie. Dit is een ouderwetse constructie die heel mooi is, en waar u bijvoorbeeld het riet van de binnenkant van uw huis kunt zien. Dit heeft echter wel een nadeel. Omdat riet op zichzelf vaak niet goed genoeg isoleert zijn er isolatieplaten nodig. Dit probleem heeft u niet bij een schroefdak. Een schroefdak isoleert namelijk al van zichzelf.