Rietdekkersbedrijf Sint-Oedenrode

Woont u in Sint-Oedenrode en bent op opzoek naar een goed rietdekkersbedrijf? Dan hoeft u bij deze niet meer verder te zoeken. Dit rietdekkersbedrijf uit Sint-Oedenrode is namelijk gevestigd in Sint-Oedenrode en kan dus heel snel bij u zijn om u te helpen met uw problemen. In Sint-Oedenrode zijn veel huizen met rieten daken en daarom hebben wij op deze locatie een uitstekend team van rietdekkers. Deze rietdekkers staan voor al uw problemen omtrent uw rieten dak in Sint-Oedenrode en omgeving voor u klaar.

Neem contact op

Diensten

Wij leveren een aantal diensten voor u als klant. Al deze diensten worden uitgevoerd door het rietdekkersbedrijf uit Sint-Oedenrode die een groot aantal jaar ervaring hebben en die u dus volledig kunt vertrouwen.

Onderhoud

Een van onze diensten is bijvoorbeeld het onderhoud. Onderhoud is heel belangrijk voor een rieten dak. U moet het onderhoud dus zeker laten uitvoeren door mensen die er verstand van hebben. Ons rietdekkersbedrijf uit Sint-Oedenrode heeft hier bijzonder veel verstand van doordat we al heel lang in deze branche zitten. Wij maken uw daken mos en algenvrij.

Soorten riet

Een aantal jaar geleden is er een nieuwe ontwikkeling geweest bij ons rietdekkersbedrijf. Toen werd namelijk het Novariet op de markt gebracht. Novariet is een kunststof soort riet die heel erg veilig is. Natuurriet is natuurlijk heel erg mooi, maar het vormt wel een groot gevaar. Het is namelijk enorm vatbaar voor vlammen. Dit gevaar wordt door het novariet uit de wereld geholpen. Deze soort riet is bovendien ook nog eens heel erg isolerend. Onder andere om deze redenen wordt er de laatste jaren bijna uitsluiten gewerkt met deze kunststof soort riet. Dit alles kunt bij ons rietdekkersbedrijf krijgen.