Rietdekkersbedrijf Oosterbeek

Rietdekken is een precieze klus, laat het doen door de allerbeste rietdekkers van ons rietdekkersbedrijf uit Oosterbeek!

Neem contact op

Het rieten dak

Al eeuwen wordt riet gebruikt als stijlvolle en kwalitatief goede dakbedekking. Een rieten dak van ons rietdekkersbedrijf uit Oosterbeek geeft uw huis een gezellige en chique uitstraling. Riet is de laatste jaren ook in Oosterbeek weer aan een sterke opmars bezig, dat is waarschijnlijk te wijten aan de grote flexibiliteit van riet als dakbedekking. Met riet kunnen ongewone vormen bedekt worden en ook makkelijk dingen als dakkapellen in het dak verwerkt worden. Ook heeft er een sterke ontwikkeling met betrekking tot de brandveiligheid plaatsgevonden. Het verhoogde brandgevaar van de ouderwetse rieten daken zat hem in de luchtspouw onder het riet. Door deze luchtspouw kon er van onder het riet zuurstof bij komen, waardoor een klein vuurtje al snel aangewakkerd kon worden tot fikse brand.

Tegenwoordig wordt het riet direct op een vaste ondergrond vastgemaakt waardoor dit probleem is opgelost. Een rieten dak van ons rietdekkersbedrijf wordt dan tegenwoordig ook voor dezelfde premie tegen brand verzekert als een pannendak. Het verdwijnen van de luchtspouw is niet de enige verandering die het rieten dak heeft doorgemaakt. Er zijn momenteel veel meer soorten riet op de markt dan vroeger waaronder zelfs kunstriet. Dit kunstriet heeft als voordeel dat het minder onderhoud aan het rieten daknodig heeft omdat het met geen mogelijk kan gaan rotten.

Prijs/kwaliteitverhouding

Rietdekken is een ambachtelijk werk dat alleen door echte experts uitgevoerd zou moeten worden. Bij het rietdekkersbedrijf uit Oosterbeek hebben we daarom alleen maar ervaren en degelijke vakmensen in dienst. Deze specialisten binnen het rietdekkersbedrijf weten precies wat er van ze verwacht wordt en zorgen dat u het rieten dak krijgt dat u verdient.

In combinatie met de beste materialen van Oosterbeek zijn onze medewerkers een garantie voor geweldige kwaliteit! Niet alleen op het gebied van rietdekken, maar ook al uw onderhoudsklussen voert ons rietdekkersbedrijf met de grootste precisie uit. Het verwijderen van algen en mossen van uw dak om rotten te voorkomen, is bijvoorbeeld een van onze absolute specialiteiten.

Alles wat wij voor u doen zullen we goed met u overleggen en alleen uitvoeren wanneer het u uitkomt. Wij gaan voor kwaliteit en daarmee klanttevredenheid. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor Novariet van hoge kwaliteit. De kwaliteit waar wij voor staan leveren wij ook nog eens tegen de allerscherpste prijzen van Oosterbeek. De prijs/kwaliteitverhouding die u bij ons vindt zult u bij geen enkel ander rietdekkersbedrijf tegenkomen. Een rieten dak is bij ons voor iedereen bereikbaar!

Andere voordelen

De voordelen van het rietdekkersbedrijf uit Oosterbeek zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Wij zullen u nooit teleurstellen!

  • De klant staat bij ons centraal en we zullen er alles aan doen u tevreden te stellen!
  • Kwaliteit in zowel materialen als werknemers
  • Prijzen waar u bij de concurrentie in Oosterbeek niet voor hoeft aan te kloppen