Rietdekkersbedrijf Nistelrode

Als u in de omgeving van Nistelrode woont en u heeft een rieten dak bent u ongetwijfeld bekend met het rietdekkersbedrijf in Nistelrode. Wij zijn een bedrijf van goed geclassificeerde rietdekkers. Wij hebben na jaren ervaring een goede naam opgebouwd bij bijvoorbeeld de aannemers in Nederland. Wij hebben jarenlang laten zien dat we betrouwbaar en flexibel zijn.

Neem contact op

Traditionele constructie

Als u kiest voor een rieten dak dan heeft u een aantal mogelijkheden. Bij dit rietdekkersbedrijf uit Nistelrode kunt u kiezen voor de traditionele manier. Bij deze manier wordt er, zoals al jaren geleden werd gedaan, gekozen om het riet te plaatsen op bepaalde rietlatten. Omdat dit een traditionele manier is moeten er isolatiepanelen worden aangebracht aan de binnenkant. Hierdoor is het niet mogelijk om het riet te zien van binnenuit. In de omgeving van Nistelrode zin er veel van dit soort constructies.

Schroefdak

Dan wij, als rietdekkersbedrijf , bieden ook nog de mogelijkheid aan van een schroefdak. Een schroefdak is een iets modernere techniek die hedendaags meer wordt gebruikt. Een schroefdak zorgt voor een hogere brandveiligheid. Ook is een schroefdak makkelijker aan te brengen. De laatste jaren hebben wij erg veel schroefdaken geleverd en aangebracht op huizen. Dit rietdekkersbedrijf staat dan ook qua schroefdaken compleet voor u klaar.

Soorten riet

Er zijn ook nog 2 verschillende soorten riet waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor:

  • Novariet
  • Natuurriet

Novariet is niet echt riet. Het is gemaakt van kunststof. Hierdoor is Novariet veiliger en is de kans kleiner dat er brand ontstaat. Ook het onderhoud van dit rieten dak is makkelijker dan het onderhoud van een rieten dak met natuurriet. Beide soorten kunt u krijgen bij dit rietdekkersbedrijf.