Rietdekkersbedrijf Laren

Woont u in Laren en zoekt u naar een gespecialiseerde rietdekker om een rieten dak voor u aan te leggen? Zoek dan niet verder! Ons rietdekkersbedrijf in Laren biedt exact wat u zoekt

Neem contact op

Garantie voor kwaliteit

Bij ons rietdekkersbedrijf staat kwaliteit voorop. U zult niks te klagen hebben over het vakmanschap van onze medewerkers. Door de jarenlange ervaring binnen ons bedrijf zijn wij de beste partner voor het aanleggen van een rieten dak. Onze medewerkers staan daarnaast altijd open voor uw wensen zodat we een dak kunnen leggen dat helemaal aan uw wensen zal voldoen. In en om Laren zijn we al jaren actief waardoor we precies weten wat de mensen in deze streek van een rieten dak verwachten. Een rieten dak van rietdekkersbedrijf Laren is een verantwoorde investering waar u nog jaren plezier van zult hebben!

Techniek

Het leggen van een rieten dak is een precies werk waarbij een goede techniek belangrijk is. Het dak wordt stap voor stap opgebouwd van onder naar boven. De medewerkers van ons rietdekkersbedrijf hebben de techniek volledig in de vingers en kunnen daarom zelfs naar uw smaak aanpassingen maken. Zo is het mogelijk een dakkapel in te bouwen of andersoortige aanpassingen te verrichten. Daarnaast is ook het onderhoud van uw rieten dak bij ons in goede handen. Dit alles is mogelijk bij dit rietdekkersbedrijf uit Laren.

Prijzen

De prijs die wij voor onze ambachtelijke werkzaamheden rekenen zal u zeker meevallen. In de wijde omgeving van Laren zal er geen rietdekkersbedrijf te vinden zijn dat dezelfde kwaliteit als wij levert voor een zelfde bescheiden prijsje. U hoeft echt geen rijke zakenman meer te zijn om op uw eigen huis ook zo’n schitterend rieten dak aan te laten leggen.

Brandveiligheid

Wij merken dat bij veel potentiële klanten van ons rietdekkersbedrijf nog onduidelijkheid bestaat over de brandveiligheid van een rieten dak. Tegenwoordig is er echter een groot verschil met de rieten daken van vroeger op het gebied van brandveiligheid. Moderne rieten daken zijn namelijk zogeheten schroefdaken waarbij het riet direct op een vaste ondergrond aangebracht. Ook bestaat er tegenwoordig Novariet. Vroeger zat er onder het rieten daken nog een open ruimte waardoor er zuurstof kon worden aangevoerd en sneller branden ontstonden. Met de huidige daken hoeft u zich echter geen extra zorgen te maken over de brandveiligheid van uw huis. Verzekeren van een huis met een rietdak tegen brand kan dan ook voor dezelfde prijs als een huis met dakpannen.