Rietdekkersbedrijf Hilversum

De beste rietdekker van Hilversum en omgeving vindt u hier! Wij leggen en onderhouden rieten daken met de grootste zorg!

Neem contact op

Het rieten dak

Een rieten dak wordt al tijden gebruikt als dakbedekking en is de laatste jaren aan een sterke opmars bezig. Waar vroeger een deze daken nog wordt geassocieerd met rijke boeren, daar is tegenwoordig een rieten dak bereikbaar voor iedereen en overal. Het vakmanschap dat is vereist voor het leggen en renoveren van rieten daken is natuurlijk wel hetzelfde gebleven. En laat dat vakmanschap nou precies zijn wat wij van het rietdekkersbedrijf uit Hilversum in overvloed in huis hebben.

Door de jarenlange ervaring van de medewerkers van ons rietdekkersbedrijf weten wij precies wat u als klant van ons verwacht. We staan garant voor goede kwaliteit en uitstekende service in Hilversum. We bieden een luisterend oor voor al uw plannen en zullen vervolgens proberen ze naar uw volle tevredenheid uit te voeren. Een rieten dak van het rietdekkersbedrijf uit Hilversum zal zeker aan al uw verwachtingen voldoen!

Een dak van riet wordt gezien als een erg traditioneel soort dak maar heeft wel degelijk een aantal veranderingen ondergaan ten opzichte van vroeger. Zo bestaat er tegenwoordig ook kunstriet dat moeilijk van natuurlijk riet te onderscheiden valt. Wel heeft dit kunstriet een stuk minder onderhoud aan uw rieten dak nodig omdat het niet kan gaan rotten.

Ook is er een belangrijke verandering geweest in de manier waarop het riet op het dak wordt aangebracht. Waar vroeger onder het riet nog een soort isolatieruimte zat in de vorm van een luchtspouw, daar wordt tegenwoordig het riet direct door ons rietdekkersbedrijf op een vaste ondergrond vast geschroefd. Deze andere manier van aanbrengen heeft vooral een grote vooruitgang in de brandveiligheid van het rieten dak betekent. Doordat er nu van onderaf geen zuurstof meer bij het riet komt zal het niet zomaar meer vlam vatten maar hoogstens gaan smeulen. Dit heeft er ook toe geleid dat een rieten dak tegenwoordig voor dezelfde premie voor brand kan worden verzekerd als een pannendak.

Prijzen

Naast de uitstekend kwaliteit en service van het rietdekkersbedrijf uit Hilversum is er nog een reden om voor ons rietdekkersbedrijf te kiezen. Waar rieten daken van oudsher worden verwacht bij grote dure huizen, bieden wij nu iedereen de mogelijkheid voor een rieten dak te kiezen. Denk bijvoorbeeld eens aan Novariet. Met onze scherpe prijzen laten wij de concurrentie in Hilversum ver achter ons. De kwaliteit die wij u bieden vindt u zeker nergens voor eenzelfde prijs. Het rietdekkersbedrijf uit Hilversum is in alle opzichten de beste keus voor al uw werkzaamheden omtrent een rieten dak in Hilversum!