Rietdekkersbedrijf Heelsum

Het beste rietdekkersbedrijf van Heelsum en omgeving vindt u hier!

Neem contact op

Geweldige kwaliteit

Rietdekken is een kunst die alleen echte vakmensen beheersen. Wij van uit Heelsum zijn zulke vakmensen. Wij leggen en onderhouden rieten daken met de grootst mogelijke zorg. Door de jarenlange ervaring binnen ons rietdekkersbedrijf weten we precies wat u als klant van ons verwacht. U zult dan ook nooit teleurgesteld worden door ons vakmanschap. Buiten dat wij alleen de beste mensen in dienst van het rietdekkersbedrijf hebben, zorgen wij er ook nog eens voor dat wij alleen het beste materiaal voor uw dak gebruiken. Het riet dat wij gebruiken wordt zorgvuldig geselecteerd zodat een optimale levensduur wordt bewerkstelligd. Ook in onderhoudswerkzaamheden zoals het verwijderen van mossen en algen zijn wij de allerbeste. Omdat het dak anders kan gaan rotten moet dit regelmatig gebeuren. Wij zorgen dat het onderhoud van uw rieten dak grondig gebeurt zodat u verder zelf geen omkijken meer heeft naar uw rieten dak. Ons rietdekkersbedrijf uit Heelsum is in alles een garantie voor kwaliteit!

Prijzen en service

De kwaliteit van het door ons rietdekkersbedrijf geleverde werk is dus uitzonderlijk hoog. Geldt dat dan ook voor de prijzen, zult u wellicht denken. Zeker niet! Wij werken tegen zeer scherpe tarieven waar de concurrentie een puntje aan kan zuigen. Wij zorgen dat een rieten dak voor iedereen in Heelsum bereikbaar is. Over de prijs hoeft u dus zeker geen zorgen te maken. Zoals gezegd zijn wij dus ook gespecialiseerd in onderhoud en andere zaken die betrekking hebben op uw rieten dak. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bij ons aankloppen en wij zullen ten alle tijde met u mee blijven denken. Bij het rietdekkersbedrijf uit Heelsum hebben wij klanttevredenheid als hoogste prioriteit en het mag u dus aan niks ontbreken!

Kiezen voor een rieten dak

Wanneer u vindt dat uw huis nog net een extra zetje kan gebruiken om helemaal af te zijn, is een rieten dak een mooie optie. De chique en klassieke uitstraling die een rieten dak aan een huis geeft zult u niet snel met iets anders bewerkstelligen. Buiten dat het gewoon heel mooi staat is riet ook nog eens zeer goed isolerend materiaal. We zien riet en dan voornamelijk Novariet, in de afgelopen jaren dan ook weer steeds vaker in Heelsum terugkomen en dan niet alleen op boerderijen maar ook bij nieuwbouw is het populair. Omdat onregelmatige vormen uitstekend met riet bedekt kunnen worden is het voor architecten een mooi materiaal om hun creativiteit in kwijt te kunnen. Dakkapellen en balkonnetjes, alles is mogelijk met een rieten dak. Omdat er ook steeds meer soorten riet op de markt komen is er voor elk wat wils. Als u geen zin hebt in onderhoud kunt u tegenwoordig zelfs kiezen voor kunstriet. Wat u ook wilt, ons rietdekkersbedrijf uit Heelsum maakt het voor u mogelijk.