Rietdekkersbedrijf Epe

In Epe hebben wij een rietdekkersbedrijf opgericht. Dit rietdekkersbedrijf uit Epe verzorgt alles wat maar met een rieten dak te maken heeft.

Neem contact op

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • De bouw van het dak
  • Het onderhouden van de daken
  • Zonnepanelen of dakkapellen
  • Wij vegen zelfs uw schoorsteen!

Bij dit rietdekkersbedrijf werken rietdekkers met vele jaren aan ervaring. Wij staan bekend als een bedrijf dat altijd goed en snel werk aflevert. Als u dus in Epe woont en u heeft behoefte aan een rietdekkersbedrijf dat u bijvoorbeeld kunt helpen met het onderhoud van uw rieten dak? Twijfel dan niet langer en neem contact op met ons of kom kijken in Epe. Wij zullen zo snel mogelijk proberen uw probleem zo goed mogelijk op te lossen. Omdat dit rietdekkerbedrijf in Epe gevestigd is, kunnen we snel bij u zijn.

Opties

Om al uw problemen op te lossen hebben wij een aantal opties. Zo kunt u bijvoorbeeld de soorten riet uitkiezen dat op uw dak komt te liggen. U kunt zelfs kiezen voor de manier waarop uw dak wordt gemaakt! Elke optie heeft haar voor en nadelen, en u zult bijna altijd een goede keus maken. Het hangt hierbij puur af van wat u zelf het prettigst vindt. Kom kijken in Epe voor mogelijkheden.

Soorten Riet

Het is mogelijk om verschillende soorten riet te hebben. Zo kunt u ons rietdekkersbedrijf opdracht geven om Novariet op uw dak te leggen(of dit te onderhouden). Novariet is een riet gemaakt van kunststof. Novariet is gemaakt met als doel het normale riet te verbeteren. Dit is gebeurd door bijvoorbeeld de veiligheid aan te pakken. Deze kunststof soort riet is een stuk minder vatbaar voor vlammen dan natuurriet. Ook isoleert het kunststof veel beter dan natuurriet. Hierdoor is er minder novariet nodig voor uw dak. Dan kunt u ook nog kiezen om gewoon normaal riet op uw dak te leggen. Natuurriet ziet er vaak toch net iets natuurlijker uit dan novariet. Novariet kunt u dus ook bij dit rietdekkersbedrijf uit Epe krijgen.