Rietdekkersbedrijf Eemnes

Voor de beste rietdekkers in Eemnes en omgeving bent u hier aan het juiste adres. Voor het aanbrengen en onderhouden van rieten daken, zijn wij de beste optie!

Neem contact op

Het rieten dak

Riet wordt al sinds mensenheugenis gebruikt als mooie en goed isolerende dakbedekking . De laatste jaren wint riet steeds meer aan populariteit ook in de omgeving Eemnes waarschijnlijk door haar klassieke en luxe uitstraling. Een rieten dak geeft uw huis net een beetje extra uitstraling. Tegenwoordig is een rieten dak ook niet alleen maar iets voor boerderijen of landhuizen. Ook in de stad of in gewone nieuwbouwwijken is een rieten dak tegenwoordig een trendy toevoeging aan uw huis. Dit kan bij ons rietdekkersbedrijf in Eemnes.

Techniek

De techniek die bij het leggen van een rieten dak wordt gebruikt is in de loop van de jaren veranderd. Vroeger was het voor een rietdekkersbedrijf gebruikelijk een luchtspouw direct onder het riet in te bouwen, maar tegenwoordig brengen wij het dak direct op een vaste ondergrond aan. Het verdwijnen van de traditionele luchtspouw heeft gunstige gevolgen gehad voor onder andere de brandveiligheid. Doordat er nu van onderuit geen zuurstof meer bij het riet kan komen, is het brandgevaar van een rieten dak vergelijkbaar geworden met dat van een dak met dakpannen. De medewerkers van ons rietdekkersbedrijf zullen er voor zorgen dat het riet op de juiste manier op uw dak komt te liggen. Door de ruime ervaring van ons personeel is ons rietdekkersbedrijf in Eemnes een garantie voor kwaliteit.

 

prijzen

De fantastische kwaliteit die we u bieden gaat ook nog eens gepaard met lage prijzen die u bij geen ander rietdekkersbedrijf zult vinden. Ten opzichte van andere rietdekkers bieden wij u betere kwaliteit voor een lagere prijs, ook voor Novariet. Eigenlijk is dit rietdekkersbedrijf in Eemnes dus gewoon de allerbeste optie voor het leggen dan wel renoveren of onderhouden van uw rieten dak in Eemnes. Een rieten dak is tegenwoordig niet meer iets dat alleen de meest rijke mensen zich kunnen permitteren. Iedereen die gaat voor kwaliteit en een luxe uitstraling van zijn dak zou een rieten dak kunnen overwegen.