Rietdekkersbedrijf Ede

Ede is een mooi plaatsje met veel mooie huizen. Veel van dit soort huizen hebben een rieten dak. Door het grote aantal huizen met een rietendak leek het ons nodig om een bedrijf in Ede te hebben om deze daken te onderhouden. Hierom hebben wij dit rietdekkersbedrijf in Ede opgericht. Dit rietdekkersbedrijf is van alle markten thuis als het gaat om riet. We kunnen een nieuw dak aanleggen, een dak onderhouden en alles wat hierbij komt kijken. Er staan heel veel professionele rietdekkers voor u klaar.

Neem contact op

Kunststof

Sinds enkele jaren is er een nieuwe trend in de wereld van de rietdekkers. Deze nieuwe uitvinding heet Novariet en uiteraard wordt novarit ook door dit rietdekkersbedrijf uit Ede geleverd. Novariet is als het ware een nep riet. Het is gemaakt van kunststof en is nauwelijks te onderscheiden van natuurriet. Echter, is novariet wel veel beter voor uw huis dan normale riet. Deze nieuwe soort riet isoleert namelijk veel beter en is ook nog eens veel veiliger dan de normale rietsoorten. Echter, biedt dit rietdekkersbedrijf natuurlijk ook de normale ouderwetse soorten riet aan, als dit is wat u zoekt. Dit geeft een meer natuurlijk gevoel aan het huis en verkleurt natuurlijker.

Technologieën

Er is nog een andere ontwikkeling geweest een aantal jaar geleden. Toen is namelijk het schroefdak ontwikkeld. Een schroefdak is van belang als u interesse heeft in een nieuw rieten dak op uw huis. Een schroefdak is beter geïsoleerd dan een normaal dak. Om deze redenen is het schroefdak heel populair. Als u wilt kunnen we zelfs nog verder gaan qua constructies. Naast uw nieuwe dak zijn we ook gespecialiseerd in het bouwen van bijvoorbeeld een dakkapel, een schoorsteen of zonnepanelen. Dit rietdekkersbedrijf uit Ede is van alle markten thuis.

Onderhoud

Het onderhoud van het dak is natuurlijk ook heel belangrijk. Daarom bieden we ook in Ede onze onderhoudskwaliteiten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vrij maken van algen van uw dak. Als dit niet wordt gedaan neemt de kwaliteit van uw rietendak ernstig af. Daarom biedt ons rietdekkersbedrijf ook het onderhoud aan.
In Ede zitten wij als rietdekkersbedrijf en wij willen er voor zorgen dat u met al uw wensen wordt geholpen. Bouw, constructie en onderhoud, het rietdekkersbedrijf uit Ede staat voor al uw dak problemen voor u klaar! Kom je uit de omgeving van Ede en ben je geïnteresseerd? Neem vooral contact met ons op!