Rietdekkersbedrijf Den Bosch

Den Bosch is een aloude stad. In dit soort oude steden ziet u vaak dat er heel veel huizen zijn die beschikken over een rieten dak. Om deze redenen is het ook zeker nodig dat er een rietdekkersbedrijf is in Den Bosch. En hierom bestaan wij, het rietdekkersbedrijf uit Den Bosch. Wij zijn een team dat bestaat uit meerdere rietdekkers die allemaal jarenlange ervaring hebben in de wereld van het rietdekken. Wij zijn ijverig rietdekkersbedrijf in onder meer de volgende factoren van het onderhouden en aanleggen van mooie rieten daken.

Neem contact op

De uitgebreide service maakt ons rietdekkersbedrijf compleet. U zult weinig vergelijkbare bedrijven vinden in Den Bosch.

  • Wij onderhouden uw dak
  • Wij bouwen uw dak
  • Wij verzorgen uw dak met extra’s, zoals bijvoorbeeld een dakkapel
  • Wij vegen zelfs uw schoorsteen!

 

Riet

Zo kunt u kiezen voor een bepaald soort riet. Elk riet is anders en geeft dus ook een ander uiterlijk aan uw huis. Er zijn natuurlijk verschillende soorten natuurriet. Maar als u een iets veiligere en iets modernere keus wilt kunt u ook kiezen voor kunststof. Een soort riet dat gemaakt is van kunststof is bijvoorbeeld Novariet. Novariet is een soort riet dat heel erg brandveilig is. Als u deze soort riet op uw dak legt dan is de kans even klein dat er brand ontstaat als dat er dakpannen liggen. Ook isoleert novariet een stuk beter dan normaal riet. Het novariet kunt u gewoon bij dit rietdekkersbedrijf uit Den Bosch krijgen. Natuurriet is natuurlijk echter ook altijd leuk. Het ziet er natuurlijker uit en geeft een meer ouderwets gevoel aan uw huis.

Dak

Dan kunt u ook nog kiezen voor een bepaald soort dak dat u op uw huis kunt laten zetten. Een schroefdak is de modernere keus. Een schroefdak isoleert beter en is makkelijker te onderhouden. Het enige nadeel van een schroefdak is dat u uw riet niet kunt zien als u binnen zit. Er zitten namelijk platen voor, de platen van het schroefdak. Als u dit niet wilt kunt u kiezen voor de traditionele open constructie. Bij deze constructie kunt u uw riet wel zien. Echter zorgt dit er wel voor dat uw huis slecht geïsoleerd is. Dit kan opgelost worden door isolatieplaten te plaatsen.