Rietdekkersbedrijf Bussum

De beste rietdekker van Bussum en omgeving heeft u nu gevonden! Ongeëvenaard in kwaliteit en service!

Neem contact op

Rietdekken

Rietdekken is een klus die veel kennis en vakmanschap vereist. Ons rietdekkersbedrijf uit Bussum heeft werknemers die de beste in hun vak zijn en zich willen blijven verbeteren. De ruime ervaring van de mensen in ons rietdekkersbedrijf zorgt ervoor dat u nooit voor onaangename verassingen zult komen te staan. Onze werknemers weten precies wat u van ze verwacht en zullen ruimschoots aan die verwachtingen voldoen. Het vakmanschap bij onze specialisten zorgt ervoor dat het rietdekkersbedrijf uit Bussum een garantie voor kwaliteit is! Onze werknemers mogen daarnaast alleen werken met de beste materialen. Voordat het riet op uw dak terecht komt hebben wij het uitgebreid geïnspecteerd zodat we u de langst mogelijke levensduur van uw dak garanderen. Om die levensduur te garanderen is wel regelmatig onderhoud van uw dak nodig, maar ook dit doen wij met de grootst mogelijke zorg. Algen en mossen op het riet kunnen er voor zorgen dat de waterafvoer verstoord wordt. Na verloop van tijd kan het riet daardoor zelfs gaan rotten. Door bijvoorbeeld elk jaar uw dak te onderhouden kan ons rietdekkersbedrijf dit ruimschoots voor zijn.

Prijzen en service

De service die wij in Bussum bieden, stelt u als klant centraal. Wij zullen alles doen uw de klant tevreden te houden en altijd voor u klaar te staan. Voor al uw wensen en op of aanmerkingen kunt u ons altijd bereiken. Zo kunt u bij ons tevens terecht voor Novariet. We denken daarnaast graag met u mee over hoe we de zaken het best aan kunnen pakken. Ons rietdekkersbedrijf uit Bussum gaat voor 100% klanttevredenheid! En waar u bij veel andere rietdekkersbedrijven voor geweldige kwaliteit en service ook hoge kosten maakt, is dat bij ons zeker niet zo. De prijzen die wij voor ons werk rekenen zijn zeer scherp waardoor een rieten dak voor iedereen in Bussum betaalbaar blijft. De prijs/kwaliteit verhouding van ons rietdekkersbedrijf uit Bussum zult u nergens anders in Bussum treffen!

Veranderingen in de afgelopen jaren

De tijd staat natuurlijk niet stil en ook het traditionele rieten dak is in de loop van de jaren wel wat verandert. Zo is de luchtspouw uit het ouderwetse ontwerp tegenwoordig niet meer gangbaar omdat een luchtspouw het brandgevaar verhoogd. Door de luchtspouw kon namelijk van onder het riet zuurstof worden aangevoerd waardoor het vuur sneller aangewakkerd werd. In het huidige ontwerp zit het riet direct vast op een vaste ondergrond waardoor het brandgevaar niet hoger is dan dat van een pannendak. Ook de opkomst van kunstriet is een belangrijke verandering van de laatste jaren. Het kunstriet heeft minder onderhoud nodig omdat het niet kan gaan rotten. Wat voor soort rieten dak u ook wilt, ons rietdekkersbedrijf zorgt dat het in orde komt!