Rietdekkersbedrijf Bloemendaal

Het beste rietdekkersbedrijf van Bloemendaal en omgeving vindt u hier! Voor alles wat met een rieten dak te maken heeft zijn wij de absolute expert!

Neem contact op

Bloemendaal en rieten daken

Rieten daken worden tegenwoordig weer steeds meer gebruikt, ook in nieuwbouw wijken. Dit komt doordat het riet mogelijkheden biedt voor allerlei onregelmatige vormen in daken. Een rieten dak biedt oneindige mogelijkheden voor het ontwerp van een woning en zorgt voor een klassieke en chique uitstraling van uw huis. In een schitterend bosrijk dorp als Bloemendaal passen rieten daken daarom als gegoten. Voor uw mooie villa of chique landhuis is een rieten dak net die extra toevoeging die het helemaal afmaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan Novariet. Ons rietdekkersbedrijf in Bloemendaal maakt uw droomdak bereikbaar!

Kiezen voor een rieten dak

De keuze voor een rieten dak van ons rietdekkersbedrijf is een keuze voor uitstraling en kwaliteit. Naast het feit dat een rieten dak op ieder huis geweldig mooi staat is het ook nog eens geweldig isolerende dakbedekking. En met dit rietdekkersbedrijf uit Bloemendaal haalt u een rieten dak van fantastische kwaliteit in huis. Wij hebben de allerbeste vakmensen in dienst en gebruiken daarnaast alleen de allerbeste rietsoorten. Met de vele rietsoorten die op de markt zijn is er altijd iets van uw smaak te vinden. Tegenwoordig is er zelfs kunstriet dat amper onderhoud nodig heeft. Wanneer u kiest voor een natuurlijk rieten dak moeten namelijk ook regelmatig algen en mossen verwijderd worden om de vochtafvoer op peil te houden. Wanneer dit onvoldoende gebeurt kan het riet gaan rotten. Gelukkig is ons rietdekkersbedrijf uit Bloemendaal niet alleen in het rietdekken, maar ook in het onderhoud de absolute specialist. U hoeft maar te bellen en een vakkundige rietdekker ons rietdekkersbedrijf komt langs voor grootschalig onderhoud van uw rieten dak. Als argument tegen een rieten dak wordt vaak genoemd dat het grotere kans zou lopen op een brand. Dit is echter een fabeltje omdat de ouderwetse luchtspouw in de huidige rieten daken niet meer voorkomt. Bij een vonkje zal het riet van ons rietdekkersbedrijf daarom hoogstens gaan smeulen. De verzekeringspremie voor een rieten dak is dan ook gelijkgesteld aan die voor een pannendak.

Kosten van een rieten dak

Oorspronkelijk wordt een rieten dak vaak gezien als een dure aankoop. Bij ons betaalt u echter zeker niet de hoofdprijs voor een geweldig rieten dak. De prijs/kwaliteitsverhouding die u bij ons vindt zult u nergens anders tegenkomen. Een rieten dak is voor iedereen te betalen geworden bij ons rietdekkersbedrijf, en zou dan ook door iedereen die een nieuw dak nodig heeft overwogen moeten worden. Ons rietdekkersbedrijf uit Bloemendaal biedt de beste kwaliteit en service van Bloemendaal tegen de aller-scherpste prijzen!