Rietdekkersbedrijf Blaricum

Het beste rietdekkersbedrijf in de omgeving van Blaricum vindt u hier! Een hoge kwaliteit rieten dak tegen de aller-scherpste prijzen!

Neem contact op

Onze specialiteiten

Ons rietdekkersbedrijf uit Blaricum is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van rieten daken. Natuurlijk is een van onze specialiteiten het leggen van een gloednieuw rieten dak. Daarbij heeft u de keuze tussen natuurlijk riet en kunstriet. Beide opties hebben natuurlijk hun voordelen maar over het algemeen gaat de voorkeur uit naar natuurlijk riet. Voordeel van kunstriet is dat het natuurlijk niet kan rotten en er ook minder onderhoud voor nodig is. Maar niet alleen het aanleggen van een gloednieuw rieten dak is een specialiteit van rietdekkerbedrijf Blaricum. We zijn ook de beste optie als u uw bestaande rieten dak wilt laten repareren of gewoon op wilt knappen. Zo kunnen de specialisten van ons rietdekkersbedrijf vakkundig onderhoud aan uw rieten dak  verrichten en bijvoorbeeld alle mos of algen verwijderen indien u dat mocht willen.

Garantie voor kwaliteit

Bij dit rietdekkersbedrijf uit Blaricum hebben we alleen echt vakmensen in dienst die een garantie zijn voor een rieten dak van geweldige kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u precies bieden waar u naar op zoek bent. In onze klantenkring is men dan ook zeer te spreken over de kwaliteit die door onze mensen wordt geleverd. En heeft u toch op of aanmerkingen dan staat ons rietdekkersbedrijf altijd open voor uw mening en zullen we met u op zoek gaan naar een passende oplossing.

De plaats

Net als u waarschijnlijk vindt, vinden wij Blaricum een fantastisch dorp met schitterende huizen. Blaricum is oorspronkelijk een brinkdorp met mooie boerderijen waarvan sommige met een rieten dak. Omdat rieten daken goed passen bij de sfeer van het dorp is er ook steeds meer vraag naar. Zo is er ook steeds meer vraag naar Novariet. De vakmensen van rietdekkersbedrijf uit Blaricum maken er een sport van het mooie dorp nog meer uitstraling te geven met schitterende rieten daken.