Rietdekkersbedrijf Bilthoven

Wanneer u een rieten dak in de omgeving van Bilthoven wilt laten plaatsen of renoveren, bent u bij ons rietdekkersbedrijf aan het juiste adres. Onze rietdekkers zijn de absolute specialisten.

Neem contact op

Het rieten dak

Het aanleggen en renoveren van een rieten dak is iets dat alleen door echte ambachtslieden gedaan kan worden. De juiste techniek en passie voor het riet zijn voor een rietdekkersbedrijf erg belangrijk. Al zijn er in de loop van de tijd wel wat aanpassingen gedaan aan de constructie, een rieten dak blijft een echt traditioneel object. Zo is in de constructie van het rieten dak de luchtspouw onder het riet verwijderd omdat dat de brandveiligheid van een huis sterk verbeterd. Ons rietdekkersbedrijf in Bilthoven let op de veiligheid. Doordat het riet nu direct op een vast oppervlak wordt bevestigd kan er niet zo makkelijk meer zuurstof bij komen. Het riet is natuurlijk gewoon hetzelfde gebleven al is er wel variatie in kwaliteit en structuur te bespeuren. Ook zien we tegenwoordig steeds vaker daken met kunstriet verschijnen omdat dat minder onderhoud aan het rieten dak vereist. Het belangrijkste bij het leggen van een rieten dak is in al die jaren nog gewoon hetzelfde gebleven: het vakmanschap van de rietdekkkersbedrijven.

Laat ons rietdekkerbedrijf een rieten dak aanbrengen in Bilthoven

Net als u ongetwijfeld vindt, vinden wij Bilthoven een schitterend dorp. Mooie huizen en een gemoedelijke sfeer zorgen ervoor dat wonen in Bilthoven erg aangenaam is. De mooie en traditionele landhuizen die in het dorp staan verdienen ook de mooiste daken. En juist daar is ons rietdekkersbedrijf toevallig in gespecialiseerd. Wilt u een rieten dak op uw huis laten aanbrengen door een gespecialiseerde rietdekker om het een extra traditionele en chique uitstraling te geven? Of wilt u uw bestaande rieten dak op laten knappen of vrij laten maken van mos of algen? Voor al deze klussen zijn onze vakmensen uitstekend geschikt. Ons rietdekkersbedrijf in Bilthoven is van alle markten thuis als het gaat om rieten daken!

De prijzen van ons rietdekkersbedrijf

Ons rietdekkersbedrijf in Bilthoven biedt u dus de allerbeste kwaliteit rieten daken. Daarnaast zijn wij ook nog een stuk voordeliger dan onze concurrentie. De prijs/kwaliteit verhouding waar ons rietdekkersbedrijf voor staat vindt u nergens anders. Dit zorgt ervoor dat een rieten dak tegenwoordig voor iedereen binnen handbereik is. Voor de beste service en het aanbrengen van Novariet moet u ook bij ons zijn. Wij staan open voor al uw ideeën en zullen er alles aan doen deze waarheid te laten worden. Of u nou een dakkapel in uw rieten dak in wilt laten passen of onze mensen alleen in de ochtend over de vloer wilt hebben. Wij staan voor alles open en denken graag met u mee. Dit rietdekkersbedrijf uit Bilthoven is de beste optie voor al uw klussen omtrent het rieten dak!