Rietdekkersbedrijf Bennekom

Als u woont in of rond Bennekom en u bent de trotse eigenaar van een rieten dak, neem dan zeker contact op met hét rietdekkersbedrijf in Bennekom. Wij verzorgen al jaren lang alle wensen van de eigenaars van rieten daken. Van onderhoud tot constructie, bij ons zit u goed!

Neem contact op

Diensten

Wij zijn een rietdekkersbedrijf uit Bennekom. Wij kunnen aan al uw eisen snel voldoen. Alles wat u wilt kunt u van ons verwachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan

  • De bouw van het dak
  • Het onderhoud van het dak
  • De extra’s, zoals zonnepanelen of dakkapellen
  • Zelfs het vegen van uw schoorsteen!

Als er iets met uw rieten dak aan de hand is, en uw probleem staat niet vermeld, kunt u altijd contact opnemen met ons. Hoogstwaarschijnlijk zullen we alsnog met een goede oplossing komen voor het probleem. Wij zijn immers hét rietdekkersbedrijf.

Soorten daken

In Bennekom zijn er veel rieten daken. Er zijn een aantal soorten daken waaruit u kunt kiezen. Zo kan onze rietedekker bij u een schroefdak aanmaken of onderhouden. Een schroefdak is een moderne constructie die vandaag de dag heel populair is. Een schroefdak heeft een verminderd risico op brand is makkelijker en beter te isoleren en te bouwen. Onder andere om deze redenen zijn schroefdaken heel populair. Dit rietdekkersbedrijf uit Bennekom is bijzonder bekwaam in deze schroefdaken. Dan is er ook nog de traditionele oplossing. Namelijk een rietendak op de ouderwetse manier. Dit wordt dan aangebracht met behulp van rietplaten. Op deze rietplaten wordt het riet bevestigd. Dit rietdekkersbedrijf is hier ook heel bekwaam in.

Kunststof

Het is mogelijk om te kiezen voor een iets anders dan normaal riet. Natuurriet is heel erg mooi, maar iets minder veilig dan kunststof riet. Een voorbeeld hier van is novariet. Novariet is een geperfectioneerd stuk kunststof wat heel erg lijkt op normaal riet. Echter zijn er wel een paar voordelen aan Novariet. Deze soort riet is namelijk heel erg isolerend en veilig. Het gevaar op brand neemt substantieel af als u een rieten dak heeft van novariet. Ook novariet kan door dit rietdekkersbedrijf geleverd worden.
Als u in Bennekom dus op zoek ben naar een rietdekkersbedrijf, hoeft u nu niet meer verder te zoeken. Dit rietdekkersbedrijf uit Bennekom staat helemaal voor u klaar. Wij zijn hele goede vakmensen die het leggen en onderhouden van rieten daken tot in de puntjes onder controle hebben. Neemt u dus vooral contact met ons in Bennekom en u zult geen spijt krijgen van uw keuze.