Rietdekkersbedrijf Baarn

Op zoek naar het beste rietdekkersbedrijf van Baarn? Zoek dan niet verder! Wij zijn de specialisten voor alles wat met rieten daken te maken heeft!

Neem contact op!

Kiezen voor een rieten dak

Waarom zou u als uw dak aan vervanging toe is of u een nieuw huis laat bouwen eigenlijk niet kiezen voor een rieten dak? Want een rieten dak geeft uw huis een exclusieve en fraaie uitstraling. Een rieten dak maakt een huis in welke stijl dan ook echt helemaal af. Het staat mooi en isoleert uw huis ook nog eens zeer goed. Veel mensen gebruiken als tegenargument dat een rieten dak zou zorgen voor een verhoogde kans op brand in huis. Maar dat is tegenwoordig een fabeltje. Omdat er niet meer wordt gewerkt met een luchtspouw, kan er van onder geen zuurstof meer bij het riet komen waardoor het geen vlam meer zal vatten bij een paar vonkjes. Een rieten dak kan dan ook tegen dezelfde premie voor brand worden verzekert als een regulier pannendak.

Service van ons bedrijf

Ons rietdekkersbedrijf uit Baarn is geschikt voor al uw klussen omtrent het rieten dak in Baarn:

  • Wilt u een heel nieuw rieten dak? Wij zorgen dat het met benodigde vakmanschap en de allerbeste materialen op uw dak komt te liggen. Een dak gelegd door een rietdekker van ons rietdekkersbedrijf in Baarn staat garant voor kwaliteit.
  • Zoekt u een bedrijf om uw rieten dak te onderhouden? Wij staan voor u klaar wanneer u dat wilt. Jaarlijks verwijderen van mossen en algen zodat uw dak langer meegaat of gewoon een algehele controle. Ons rietdekkersbedrijf Baarn zorgt dat het goed gebeurt en u geen omkijken heeft naar uw dak.
  • Wilt u iets speciaals zoals een dak met een dakkapel of een balkon? Ons rietdekkersbedrijf staat open voor al uw wensen en zal overal proberen aan te voldoen. Door de ruime ervaring binnen ons bedrijf in Baarn zijn we in staat u iets extra’s te bieden en uw dromen waar te maken.

Prijzen

Niet alleen onze service en kwaliteit zijn bijzonder bij ons rietdekkersbedrijf. Ook onze prijzen zijn anders dan die van andere rietdekkers in Baarn. Waar een rieten dak vaak wordt gezien als duur en onderhoudsintensief. Bieden wij u zowel het rieten dak als het onderhoud ervan tegen zeer scherpe prijzen, zelfs als u kiest voor het duurzame Novariet. Dit zorgt ervoor dat een rieten dak voor iedereen bereikbaar is geworden. De prijs/kwaliteit verhouding die u bij ons treft zult u bij geen enkele concurrent vinden. Hopelijk mag ons rietdekkersbedrijf in Baarn ook uw gedroomde rieten dak in uitvoering brengen!