Rietdekkersbedrijf Arnhem

Bent u op zoek naar een vakkundige rietdekker in Arnhem en omgeving? Zoek niet verder, want de absolute specialisten dat zijn wij!

Neem contact op

Riet wordt al eeuwen gebruikt als dakbedekking en is in de laatste jaren weer aan een flinke opmars bezig. De chique en traditionele uitstraling van een rieten dak worden weer steeds meer gewaardeerd ook in Arnhem. Waar we vroeger een rieten dak vaak tegenkwamen op een grote boerderij of landhuis, daar kan een rieten dak tegenwoordig overal. Midden in de stad of in een nieuwbouwwijk aan de rand van de stad, riet kan overal in Arnhem! Riet is namelijk erg flexibel materiaal en kan dan ook in allerlei vormen als dakbedekking gebruikt worden. Een architect die bijzondere vormen in het dak wil creëren kan zijn hart ophalen met riet als materiaal. En ook uw wensen kunnen allemaal waarheid worden met riet. Een dakkapel of een balkon in uw dak? Voor ons rietdekkersbedrijf uit Arnhem is het geen enkel probleem. Een rieten dak bestaat dus al tijden. Dat wil niet zeggen dat er in de loop van de tijd niks veranderd is. Zo is de oorspronkelijk luchtspouw uit het ontwerp voor rieten daken gehaald. Door deze luchtspouw kon namelijk van onder zuurstof bij het riet komen waardoor een brand al snel werd aangewakkerd. Tegenwoordig wordt het riet direct op een vaste ondergrond vastgemaakt zodat het brandgevaar bij een dak van ons rietdekkersbedrijf niet groter is dan bij een pannendak.

Kwaliteit en service

Rietdekken is een ambachtelijke bezigheid die met de grootste precisie moet gebeuren. Doordat ons rietdekkersbedrijf uit Arnhem alleen de beste mensen in dienst hebben mag u van ons rietdekkersbedrijf de beste kwaliteit verwachten. Zo verzorgen wij ook het duurzame navoriet. Jarenlange ervaring binnen ons bedrijf zorgt ervoor dat u altijd krijgt wat u van ons verwacht. Niet alleen onze mensen zijn van de beste kwaliteit, ook het materiaal dat wij gebruiken is topkwaliteit. Een keuze voor het rietdekkersbedrijf uit Arnhem is een keuze voor kwaliteit. Ook onze service en het het onderhoud aan het rieten dakstaat hoog aangeschreven. Ons rietdekkersbedrijf staat altijd voor u klaar wanneer u dat wilt en denken graag met u mee. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van algen en mossen van uw dak waardoor u niet bang hoeft te zijn dat het riet gaat rotten.

Prijzen

Waar doorgaans voor de hoogste kwaliteit ook de hoofdprijs moet worden betaald is dat bij ons rietdekkersbedrijf zeker niet het geval. Al onze werkzaamheden in Arnhem verrichten wij tegen de scherpste prijzen waardoor een rieten dak voor iedereen binnen handbereik is. Kwaliteit en een lage prijs gaan bij ons hand in hand. Ons rietdekkersbedrijf uit Arnhem is al met al de allerbeste optie voor al uw werkzaamheden met betrekking tot een rieten dak!