Rietdekkersbedrijf Apeldoorn

Apeldoorn is een mooi, oud en historisch dorp. Doordat het zo oud is staan er veel huizen met een rieten dak. Doordat er in Apeldoorn zoveel van dit soort huizen zijn is het hoognodig dat er een rietdekkersbedrijf is dat er voor kan zorgen dat alle eisen van de eigenaars van huizen met rieten daken, en eigenaars van huizen die graag in rieten dak willen in de omgeving van Apeldoorn worden ingewilligd! En daarom zijn wij een rietdekkersbedrijf in Apeldoorn. Ons team bestaat uit vele vakmannen die jarenlange ervaring hebben in het bouwen en onderhouden van rieten daken.

Neem contact op

Opties

Dit rietdekkersbedrijf uit Apeldoorn biedt diverse opties, zodat u altijd precies kunt krijgen wat u wilt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • De bouw van het dak
  • Het onderhoud van het dak
  • De extra’s, zoals zonnepanelen of dakkapellen
  • Zelfs het vegen van uw schoorsteen!

Alles wat u wilt met betrekking tot rietbedekking op uw daken kunnen wij verzorgen. Ons rietdekkersbedrijf levert al jaren snelle en kwalitatief goede daken af en zorgt er vervolgens voor dat deze daken goed onderhouden blijven, een super combinatie dus!

Bekijk hier onze diensten

Riet

U kunt verschillende dingen op uw dak hebben liggen of willen laten leggen. Zo is er sinds een aantal jaar een kunststof soort riet beschikbaar, het Novariet. Novariet is een geweldig stukje ontwikkeling wat er voor heeft gezorgd dat de huizen waar novariet op ligt veel brandveiliger zijn en een stuk beter zijn geïsoleerd. Deze kunststof rietsoort wordt hedendaags voor bijna elke opdracht gebruikt die wij van het rietdekkersbedrijf in Apeldoorn. Als u echter normaal natuurriet op uw dak wilt laten aanbrengen door een vakkundige rietdekker dan kan dit natuurlijk ook. Natuurriet heeft een iets natuurlijker uiterlijk. Echter is het wel gevaarlijker, er kan sneller brand bij ontstaan. Ook is er meer natuurriet nodig, omdat het minder goed isoleert dan de kunststof rietsoort.

Schroefdak

Wij zijn een rietdekkersbedrijf dat veel werkt met schroefdaken. Schroefdaken zijn een moderne uitvinding die veel wordt gebruikt vandaag de dag. Een schroefdak werkt anders dan de originele rietdaken. Het komt erop neer dat een schroefdak veel beter isoleert dan dat een normaal dak deed op de ouderwetse manier.
Als u in Apeldoorn woont en u bent opzoek naar een goed rietdekkersbedrijf, dan zit u bij ons aan het goede adres. Dit rietdekkersbedrijf uit Apeldoorn levert al jarenlang goede klussen af en we weten zeker dat u tevreden zult zijn met uw keuze voor ons bedrijf!