Rietdekkersbedrijf Amersfoort

Als u het beste rietdekkersbedrijf van Amersfoort en omgeving zoekt, zoek dan niet verder! Wij zijn absoluut de beste rietdekker bij u in de regio.

Neem contact op

Het rieten dak

Al sinds mensenheugenis wordt riet gebruikt om daken te bedekken. Riet heeft een geweldige isolerende werking en geeft uw huis daarnaast een fantastische uitstraling. Een rieten dak ziet er nostalgisch maar ook erg chique uit. In de loop van de jaren zijn er wel veranderingen in de standaard voor een rieten dak aangebracht. Zo is de luchtspouw onder het riet verdwenen omdat dat de kans op brand vergrootte. Nu is een rieten dak net zo veilig als een pannendak en valt het ook tegen dezelfde premie te verzekeren tegen brand. Ook bestaat er tegenwoordig kunstriet dat bijna niet van echt te onderscheiden is. Dit kunstriet heeft als voordeel dat het niet kan rotten en dus minder onderhoud vereist. De laatste jaren is het rieten dak in Amersfoort ook weer sterk aan populariteit aan het winnen, mede doordat het tegenwoordig bij alle soorten huizen gebruikt wordt. Waar een rieten dak vroeger iets was voor grote boerderijen, daar zien we tegenwoordig ook steeds meer gewone nieuwbouwhuizen met een rieten dak. Een rieten dak leent zich dan ook uitstekend voor daken in allerlei vormen. Architecten kunnen volop hun creativiteit kwijt in een rieten dak, en ook toevoegingen als dakkapellen zijn geen enkel probleem voor de vakmensen van het rietdekkersbedrijf uit Amersfoort.

Onze service en kwaliteit

Een rieten dak aanleggen of onderhouden is iets wat alleen echte professionals kunnen.Ons rietdekkersbedrijf uit Amersfoort heeft alleen maar mensen in dienst die het ambacht van rietdekken in de vingers hebben. Door de jarenlange ervaring binnen ons rietdekkersbedrijf staan wij garant voor geweldige kwaliteit! Niet alleen het aanleggen van een rieten dak behoort bij ons tot de mogelijkheden. We leveren ook een hoop andere diensten omtrent het rieten dak in Amersfoort. Zo moet het riet af en toe schoon worden gemaakt zodat algen en mossen geen tijd krijgen zich erop te nestelen. Wanneer algen en mossen te lang op het riet vastzitten zal dit ten koste gaan van de levensduur van het dak omdat vocht niet meer goed afgevoerd kan worden. Uiteindelijk zal het riet hierdoor gaan rotten en vervangen moeten worden. Om dit voor te zijn biedt ons rietdekkersbedrijf u grootschalig onderhoud aan, dat u door ons bijvoorbeeld jaarlijks uit kan laten voeren. Denk eens aan het gebruik van Novariet. Ons rietdekkersbedrijf uit Amersfoort denkt met u mee en staat altijd voor u klaar!

Overige voordelen

Niet alleen onze geweldige kwaliteit en service zijn redenen om voor ons rietdekkersbedrijf uit Amersfoort te kiezen. Er zijn nog veel meer voordelen waaronder:

  • Scherpe prijzen waar onze concurrentie in Amersfoort niet aan kan tippen
  • Gebruikte materialen alleen van de allerhoogste kwaliteit
  • Gemaakte afspraken worden door ons rietdekkersbedrijf altijd nagekomen!