Mooie rietdaken in Aerdenhout van hoge kwaliteit

Ons rietdekkersbedrijf uit Aerdenhout is de beste in de wijde omgeving van Aerdenhout! De absolute expert voor alles wat met rieten dak te maken heeft!

Neem contact op

Prijzen en service

Ons rietdekkersbedrijf uit Aerdenhout is een rietdekkersbedrijf als geen andere. De service die wij bieden tegen een zeer lage prijs vindt u nergens anders in of rond Aerdenhout. Wij zijn niet alleen de beste in het leggen van rieten daken, ook schoonmaak en onderhoud van een rieten dak zijn aan ons toe te vertrouwen. Wanneer u dit onderhoud van uw dak laat versloffen kan dat ernstige gevolgen hebben voor het riet. Door algen en mossen op het riet kan het vocht niet meer afgevoerd worden en zal uiteindelijk het riet gaan rotten. Om dit voor te zijn kan ons rietdekkersbedrijf bijvoorbeeld elk jaar op een door u gewenst moment het dak komen onderhouden. Dit onderhoud is net als het dekken van het dak bij ons ook nog eens een stuk goedkoper dan bij onze concurrentie. Voor de beste service tegen de laagste prijs moet u bij ons zijn.

Ons rietdekkersbedrijf biedt garantie voor kwaliteit in Aerdenhout

De prijzen en service van het rietdekkersbedrijf uit Aerdenhout zijn dus ongeëvenaard. Geldt dat ook voor de geleverde kwaliteit? En of dat ook voor de door ons rietdekkersbedrijf geleverde kwaliteit geldt! Wij garanderen u dat onze vakmensen door hun ruime ervaring in Aerdenhout altijd het best mogelijke werk leveren. Omdat rietdekken een ambachtelijke werkzaamheid is nemen wij alleen de allerbeste rietdekkers aan. En niet alleen de werknemers van ons rietdekkersbedrijf zijn van de beste kwaliteit, de materialen die we gebruik zijn ook altijd uitvoerig getest en bekeken zodat alleen het beste materiaal op uw dak terecht komt. Het laten dekken van uw dak door ons is een keuze voor kwaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan Novariet.

Vernieuwingen in de afgelopen jaren

Rietdekken is zoals gezegd een ambachtelijk werk dat dan ook al tijden wordt gedaan. Toch is er in de laatste jaren wel het een en ander veranderd op het gebied van rieten daken, zowel in constructie als in het gebruikte materiaal. Allereerst die constructie. Vroeger was het gangbaar dat onder het riet een luchtspouw werd ingebouwd. Deze luchtspouw had echter als groot nadeel dat er hierdoor van onderaf zuurstof bij het riet kon komen waardoor een brand snel aangewakkerd kon worden. Tegenwoordig wordt het riet direct op een vaste ondergrond vastgeschroefd, waardoor de brandveiligheid vergelijkbaar is met die van een pannendak. De verandering in het materiaal zit hem vooral in de vergrote keuze in materiaal bij ons rietdekkersbedrijf. Er zijn steeds meer rietsoorten op de markt waaronder ook kunstriet. Dit kunstriet heeft als voordeel dat het minder onderhoud vereist omdat het niet kan gaan rotten. Wat voor soort riet u ook op uw huis wilt, het rietdekkersbedrijf uit Aerdenhout zorgt dat het perfect op uw dak in Aerdenhout terecht komt.