Riet wordt al eeuwen gebruikt als dakbedekking, dat doorgaans wordt aangebracht door een professionele rietdekker. Echter bestaat bij veel mensen onduidelijkheid over de kwaliteit, de levensduur, de isolerende waarde, waterdoorlatendheid en de brandveiligheid. Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel is al vele jaren actief als rietdekker en kan u optimaal informeren over deze vraagstukken.

Een rieten dak wordt door ons zodanig aangebracht dat regenwater op een dermate snelle manier wordt afgevoerd dat het geen schadelijke gevolgen heeft voor het riet en de levensduur van het dak niet afneemt. De afvoer van het water is onder andere afhankelijk van de juiste hellingshoek van het dak. Vandaar dat vakkundigheid en ervaring vereist is. Wij bieden daarmee als professionele rietdekker een resultaat dat leidt tot een verantwoorde investering voor vele jaren.

Wij verzekeren u overigens dat een rieten kap voor uw woning of bedrijfspand zeer brandveilig is. Ook verzekeren wij dat het voldoet aan de meest actuele vereisten voor dakbedekking. Doordat iedere rietdekker van ons bedrijf een professionele opleiding heeft afgerond en werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen, garanderen wij u een lange levensduur van het dak.

Het handmatig aanbrengen van het riet door een professionele rietdekker, zorgt ervoor dat de bedekking van het dak voldoet aan uw wensen en niet voor problemen zal zorgen. Vraag ons vrijblijvend om meer informatie en een advies op maat.