Rietdekken is niet een klus die u zonder kennis en ervaring kunt klaren. Rietdekken is uiterst specialistisch werk, dat lang niet door iedereen zorgvuldig kan worden toegepast. Er dient met veel factoren rekening gehouden te worden, om een optimaal resultaat te behalen. Zo is het belangrijk dat de juiste rietsoort gekozen wordt, maar ook dat een correcte techniek wordt toegepast. Deze en andere factoren, zijn van invloed op het behalen van het beste resultaat.

Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel is een organisatie dat zich volledig heeft gespecialiseerd in rietdekken. Al meer dan 25 jaar zijn wij succesvol in dit vak en weten onze klanten iedere keer weer te verrassen. De kwaliteit van ons werk is uitermate hoog, waardoor uw investering zeer succesvol is.

Rieten daken zijn een eeuwenoude dakbedekking die nog steeds erg gewild is in Nederland en biedt woningen een authentieke en stijlvolle uitstraling. Over de waterdichtheid en brandveiligheid hoeft u zich tegenwoordig geen zorgen meer te maken. Wij gebruiken een techniek bij rietdekken dat zorgt voor een optimale waterdichtheid en maken gebruik van brandveilige rietsoorten.

Neem vandaag nog contact op met uw rietdekker, voor het rietdekken van uw dak. Bij ons kunt u terecht voor meer informatie en voor antwoord op al uw vragen. Bel of mail ons gerust, of vul het contactformulier op deze website in.